Дві українки – серед переможців всесвітнього конкурсу блогерів!

Найвпливовіших інфлюенсерів у категорії «До 500 тисяч підписників» визначило зіркове журі конкурсу World Influencers and Bloggers Awards. Кожен суддя при цьому має мільйони фоловерів в інстаграмі. Зокрема, це телеведуча Вікторія Боня, «мільйонер, що танцює» Джанлука Ваккі, легендарний кухар, «хлопець із сіллю» Нусрет Гекче.  

Продюсерка й організатор конкурсу – Гражина Чаплін. Вона ж заснувала і The World Influencers and Bloggers Association – організацію, яка об‘єднує та підтримує онлайн-лідерів думок по усьому світу.

Цього року через пандемію коронавірусу церемонія нагородження переможців World Influencers and Bloggers Awards відбулася онлайн. 28 грудня відзнаки отримали кілька десятків блогерів із США, ЄС та України!

катерина любчик, катя любчик, katya lyubchik, world bloggers awards, wba2020Так, у номінації Advanced Blogger Гран-прі завоювала українська телеведуча і ютубер Катерина Любчик / @arbaiten_project. Катерина має унікальний досвід роботи спочатку моделлю, а потім – і репортером на показах найпрестижніших кутюрних брендів світу у Мілані та Парижі. Записувала інтерв‘ю із легендарними дизайнерами, зокрема з Донателлою Версаче та Вів’єн Вествуд. Судді World Influencers and Bloggers Awards вподобали її ютуб-проєкт «Арбайтен» – про те, як отримувати задоволення від роботи. Також Катерина реалізує себе і як бізнесвумен – є співвласницею кількох брендів взуття для дітей та дорослих.

софі ніколь дранова, sofiafashionicone, world bloggers awards, wba2020

А найкращим блогером серед дітей конкурсу World Influencers and Bloggers Awards стала модель Софі-Ніколь Дранова / @sofiafashionicone. У своєму блозі вона розповідає одноліткам про стиль та моду. Цього року Софі-Ніколь навіть з’явилася на обкладинці журналу L’Officiel. З-поміж захоплень школярки – і бальні танці, пишається золотими медалями міжнародних змагань.

Нині The World Influencers and Bloggers Association (штаб-квартира асоціації знаходиться у Монако) проводить одразу два конкурси: для уже визнаних блогерів – World Bloggers Awards, а для майбутніх зірок блогосфери – World Influencers and Bloggers Awards. Перший конкурс, який американська преса охрестила «Оскаром для інфлюенсерів», щорічно відбувається у Каннах під час Каннського кінофестивалю.

«Цей рік став трампліном, звідки стрибнули до слави чимало нових блогерів із цікавими акаунтами у Facebook, Instagram, TikTok, YouTube. Багатьом із нас 2020-й відкрив двері у світ блоггінгу, яскраво висвітлив нові таланти у блогосфері. Ми сподіваємося побачити їх на власні очі під час церемонії у 2021 році у Каннах», – говорить продюсерка й організатор конкурсу Гражина Чаплін.