Львів з висоти Євроготелю.

Кожного літнього сезону Львів відкриває для себе нові і нові заклади. Це літо було винятково плідним у цьому напрямку. Найкращим відкриттям сезону можна сміло вважати ресторан Тераса на останньому поверсі  (а саме на даху)   Євроготелю. З перших днів відкриття нового закладу потрапити сюда після 18.00 без попереднього бронювання було практично не можливо. Чутки про новий ресторан з розкішним панорамний виглядом на все місто і смачною  кухнею розійшлися дуже швидко, тому не дивно, що в першу чергу львів’янам хотілось потрапити саме сюди. На перший погляд дивно, адже  Львів часто називають гастрономічною столицею України і , здавалося, львів’яни розпещені великою кількістю ресторанів і кафешок. Але реальність трішки інша.

 

img_5285img_5283

Насправді такий ажіотаж навколо нововідкритого закладу говорить про наступне: коли ж почнуть відкривати заклади для самих мешканців Львова, а не для туристів? Заклади, які боротимуться  за постійних клієнтів, якими можуть стати в більшій мірі самі львів’яни, відмінним сервісом, смачною та корисною кухнею і адекватними цінами. Що не можна сказати про ресторани, які розраховані на туристів.  Ресторан Тераса, один з небагатьох закладів, яких я би порадила відвідати своїм друзям з інших міст.

img_5282img_5284

 

Приємний і затишний інтер’єр, досить велике меню європейської та української кухні, приємні ціни, якісне обслуговування і, звичайно, найбільша його перевага- це нереальний краєвид на все місто. Від себе шанувальникам української кухні можу порекомендувати спробувати найсмачніші голубці, які я коли-небудь куштувала (хай пробачить мені моя мама:), а з європейської – салат Нільсон з гусячої грудинки і печінки в медовому соусі, доречі, якщо ви не любите печінки, офіціант люб’язно запропонує вам замінити її на м’ясо.

 

 

Уляна Матвіїв

Залишити відповідь