Анна Станіславенко: «Я не мрію, а ставлю цілі!»

Бізнес-леді, видавець, організатор різноманітних заходів та проектів вінничанка Анна Станіславенко – про гламур та стиль свого життя та про людей, знайомством з якими пишається найбільше.

unnamed (1)

Ви – засновниця і головний редактор журналу для успішних людей, організатор та спів-організатор фешн-заходів, соціальних та благодійних проектів, фестивалів. Все це обумовлює певний спосіб життя. Чи можете Ви його назвати гламурним? Чому?

Так, не буду заперечувати, що у моєму житті присутній гламур. Він проявляється у шармі, стилі, чарівності та харизмі! Але це не певний спосіб життя, а, скоріше, внутрішній стан. Я полюбляю гарний дизайнерський одяг та прикраси, слідкую за своїм зовнішнім виглядом та внутрішнім світом. Адже справжня краса – у гармонійному поєднанні саме цих двох факторів! Відвідуючи світські,бізнесові, соціальні заходи, потрібно розуміти, що кожному з них має відповідати певний стиль. А головне, кожний новий захід – це нові знайомства з цікавим людьми, які діляться своїми досягненнями та досвідом. Я обожнюю такі знайомства, оскільки вони мене надихають.

unnamed

З чого починається Ваш день і чим закінчується? Яким справам зазвичай приходиться присвячувати його? Як проводите вільний час?

Мій день починається з гарного настрою, яким я намагаюсь зарядити усю родину, адже настрій на весь день та атмосфера у родині залежать саме від жінки. У робочі дні я завожу дітей до школи, потім одразу їду на тренування, після тренування працюю. У мене багато зустрічей, які пов`язані з роботою та проектами. У вільний час люблю читати книжки, але можу дозволити це собі лише пізно ввечері. Ще полюбляю кататися на велосипеді, ходити з дітьми на класні мультики та максимально присвячувати вільний час дітям та родині!

Серед Ваших знайомих, напевно, більшість представників бомонду. Знайомством з ким з них Ви особисто пишаєтесь?

Я пишаюсь знайомством із кожним, хто зумів зацікавити мене своїми розумом, харизмою, досягненнями,цілеспрямованістю, тими якостями та досягненнями, над якими мені потрібно працювати! І це люди, які не пов’язані з бомондним життям!

10

А якими зі своїх проектів Ви пишаєтесь найбільше?

В усі проекти я вкладаюсь на повну. І кожен для мене цінний, адже у кожного проекту є мета та ціль! Але найбільше я пишаюся дитячим фестивалем краси, талантів та моди «The Best kids of Ukraine», який ми організовуємо разом з Катериною Просянніковою. Він не лише розкриває дитячі здібності, таланти та красу – у рамках саме цього проекту ми організовуємо благодійні акції, які вчать дітей та дорослих творити добро!

Проект вашої мрії – який він?

Я не мрію, а ставлю цілі! На даний момент працюю над відеопроектом для онлайн-журналу.

Ваша головна мрія?

Щоб усе, що я роблю, мало сенс, адже у кожної людини є своя місія, яку вона повинна зрозуміти та виконати! Як казав Альберт Ейнштейн, потрібно прагнути не успіху, а того, щоб твоє життя мало сенс.

Залишити відповідь