У ЛЬВОВІ ПРОЙДЕ ТАНЦЮВАЛЬНО-МУЗИЧНЕ ШОУ ВІД ТЕЛЕКАНАЛУ MUSIC BOX UA

DELUXE BIRTHDAY PARTY – подія осені №1! Адже, такого музично-танцювального шоу Львів ще не бачив! Це подія, яка  не мала аналогів у клубному житті Львова. pivovarov1

Приурочена до святкування третьої річниці з дня відкриття одного з найулюбленіших закладів міста – Deluxe night club. Особливістю події стане велика кількість популярних зірок української естради, які виступлять на одній сцені та візьмуть участь в заході, а, також, підтримка даної події найбільшим танцювальним телеканалом України – Music Box UA.
Mamarika DELUXE BIRTHDAY PARTY  проходитиме в форматі світської події, на яку зберуться найвідоміші та найяскравіші представники українського шоу-бізнесу, зіркові гості, бомонд, світські репортери, paparazzi, celebrity, знані блогери та instagirl!
Захід збере справжній хіт-парад з представників нової формації українських зірок. На одній сцені виступлять: SONYA KAY, АРТЕМ ПИВОВАРОВ, MAMARIKA та ін.

В рамках події передбачається червона доріжка, кілька ексклюзивних фотозон, насичена шоу-програма на трьох танцювальних майданчиках, а також, особливою фішкою стане, – зіркова фотовиставка від глянцевого журналу «XXL».

Також, гостей вечірки дивуватимуть показами брендового одягу від іменитих українських дизайнерів та модних бутиків.  Моделями в  показах стануть відомі та епатажні жінки нашого міста: співачки, телеведучі, стилісти, дизайнери одягу, блогери, інстаграмери, топ-моделі, переможниці конкурсів краси. Серед них можна буде також побачити співачку Андріану,  Королеву України – Сніжану Танчук, телеведучу Тетяну Іванів, топ-модель та Княгиню України Мар’яну Панькевич та багато інших.

Між іншим саме в Deluxe club свої перші сольні концерти провели такі відому українські виконавці як Alekseev та Іван NAVI. За три роки діяльності у клубі виступали: Наталка Могилевська, НеАнгели , Alyosha, A.R.M.I.A, OLEYNIK, D.LEMMA, Tamerlan & Alena, Амадор Лопес & Rumberos та багато інших.

Залишити відповідь